vrijdag 9 september 2011

Blijde intrede!

Hallo Tekenbende!

Een tijdje geleden ben ik toegevoegd aan dit geweldige collectief, maar ik had nog geen tijd gehad om mij voor te stellen en hier een bericht te plaatsen. Tot nu dus!

Ik ben dus Ine Spee en ik teken graag. Graag is zachtjes uitgedrukt, ik teken enorm graag, zielsgraag! Hoewel ik een tijdje heb stilgezeten door mijn studies (die nu eindelijk achter de rug zijn), blijft dat gevoel kriebelen in mijn vingers. Het gevoel van dingen te maken, dingen te creƫren.

Ik hoop dus ook terug in mijn potloden en penselen te kunnen kruipen om zo mijn droom waar te maken: illustrator worden!

Het zal waarschijnlijk een lange en moeilijke tocht worden om mijn doel te bereiken, maar ik kijk er wel naar uit! En natuurlijk zal ik zoveel mogelijk proberen om mijn vooruitgang (en eventuele tussenstops langs de pechstrook) hier uit de doeken te doen. =)


Maar om dit niet te lang te laten worden, ga ik afsluiten met een tekening die ik deze week maakte voor mijn vriend, omdat we 3 jaar samen zijn. Gewoon een potloodtekening ingekleurd in Photoshop. =)

3 opmerkingen: