maandag 17 januari 2011

Het Bos!

Zoals afgesproken via mail thema Het Bos. Met als extra uitdaging: geen mensen! (kwestie van mezelf uit m'n comfort zone te verwijderen).
We zijn allemaal druk bezig met te bekomen van de feestdagen, dus neem het maar niet te nauwkeurig met de deadline van het thema.
Ik heb gekozen voor een vos omdat dat dier in m'n familienaam staat en ik daar verder eigenlijk nooit iets mee aanvang.Heeft er iemand soms tips voor scansoftware? Ik heb een oude HP gekregen, maar met fotolader van OSX zijn de erg deprimerend. Vuescan ziet er in vergelijking geweldig uit, maar die is natuurlijk niet gratis. Iemand iets anders?

Deze en andere werkjes staan ook op m'n blog. Dingen die te klein/ prutserig zijn komen misschien niet allemaal op De Tekenbende terecht. mijn priveblog kent echter geen selectie. U bent gewaarschuwd.

2 opmerkingen:

 1. Leuk en warm fragment! Heel duidelijk zichtbaar dat je het oranje met alles hebt vermengd om tot die harmonie te komen. Misschien kan je ook eens proberen om dit in vb. de achtergrond niet (of in mindere mate) te doen, zo steken de figuren wat harder af. In deze figuurtjes herken ik gelijkaardige bogen als in de slee en rendier van uw kerstkaart, en dat juich ik alleen maar toe, want dat vind ik mooi :D

  Uw techniek gaat er zeker op vooruit!

  Op vlak van scanners kan ik u jammer genoeg niet helpen... Ik gebruik het standaard mac programma met m'n canon. Vroeger had ik een HP, waar een speciaal CD'tje bij zat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echte herfstkleuren die je wat doet denken aan het bos. Ik ben het eens met Ann dat je misschien eens iets anders moet proberen met je achtergrond omdat die de figuurtjes nogal opslorpt.

  Ik kan u ook niet echt helpen met de scanner. Ik scan alleen maar potloodtekeningen of geinkte tekeningen om te verwerken in mijn digitaal werk. Ik weet er ook gewoon te weinig van af eigenlijk :s

  BeantwoordenVerwijderen