woensdag 23 februari 2011

Puppy


Hey tekenbende ! Ik ben weer volop aan het experimenteren met digitale en manuele technieken. Deze keer besloot ik eens even iets te proberen met een puppy die ik onlangs getekend heb (Ann denkt ondertussen: It's so fluffy !!! :p) Wel, ik ben dus nu eens begonnen vanuit een schets en zo digitaal ingekleurd. Ik wil wel eens weten wat jullie er van denken. Zou dit iets kunnen bijdragen aan mijn werk of maakt het mijn werk er helemaal niet beter op ? Feedback welkom.

Ik heb even de vergelijking gemaakt. Bij de tweede tekening ben ik anders te werk gegaan. Ik heb zoals Chris zei nu het wit uit mijn tekening gehaald en dan wat overblijft over een illustrator-laag gezet (in photoshop) Daarna heb ik de schets op colorburn gezet omdat het een veel leuker effect gaf vond ik.

donderdag 3 februari 2011

De krant en een verse koffie


Ik heb me nog eens bezig gehouden met mijn 'oude' stijl vandaag. Als doel had ik om mijn oude stijl te mengen met de tekenstijl die ik de laatste maanden gebruik. Ik had ook gewoon even goesting om eens iets anders te doen. Verder heb ik een poging gedaan om het er ook een klein beetje collage-achtig uit te laten zien en het juiste sfeertje te scheppen. Iets waarmee we ons allemaal een beetje bij kunnen inleven met het grijze weer van de laatste dagen. Het was in ieder geval nog eens plezant om mee bezig te zijn.