maandag 6 februari 2012

A drawing a day keeps the doctor away

Hallo iedereen!

Ik ben momenteel aan een kleine uitdaging bezig op een forum, waarbij de bedoeling is dat je elke dag van februari een tekening maakt. Deze tekening mag een simple krabbel op papier zijn of een helemaal uitgewerkt kunstwerk, het maakt niet uit!

Ik vond het een leuke uitdaging om aan mee te doen, vooral omdat ik al zo lang niet meer echt getekend heb. Spijtig genoeg zijn de meeste van mijn tekenspullen al ingepakt om te verhuizen, maar tot nu toe is het me toch al gelukt om elke dag iets te tekenen, ook al is het bijvoorbeeld maar een simpele digitale tekening.

Je kan deze uitdaging volgen op mijn blog, of als je wil kan je misschien zelf ook meedoen! =)

Dit is tot nu toe mijn beste resultaat (vind ik persoonlijk):

4 opmerkingen:

 1. Leuke tekening en een goed initiatief!
  Ik heb een tijdje geen illustraties meer gemaakt, maar het begint weer te kriebelen. Update volgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste tekenbende,

  http://villananami.blogspot.com/2012/02/versatile-blogger.html

  Jullie krijgen deze award toegespeeld omdat het steeds weer leuk is om te zien hoe jullie zo bezig zijn met illustraties. Al dat gewroet en gezoek, dat is waar het om gaat als illustrator.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had hem al een keer op facebook gezien, heel leuk!
  Knap dat je zo goed kan digitaal tekenen. Ik denk dat het heel vreemd moet voelen in het begin. Daarmee dat ik altijd mijn schetsen manueel maak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb mijn tablet al van toen ik 18 was ofzo, dus ik ben hem ondertussen wel al gewoon. En digitaal tekenen/schetsen verschilt voor mij niet zo veel van op papier, maar dat is misschien ook wel omdat ik het na zo veel jaren al gewoon ben. =)

   Verwijderen