dinsdag 21 februari 2012

Rodi, de robotjongen deel 2


Hi tekenbende! In navolging van Ine wou ik ook nog eens een keertje iets posten op deze blog. Bij deze wil ik ook even Chris aanmoedigen om nog eens wat te tonen want ik ben zeer benieuwd! Het prentje hierboven komt uit het nieuwste nummer van 'Het blad van Vos & Haas' bij uitgeverij Van In. Het verhaal is geschreven door Rian Visser en gaat over een robotjongen en zijn beste vriend die heel veel leuke avontuurtjes beleven. Deze prent heb ik nog gemaakt in de zomermaanden en dat zie je er wel aan denk ik. Ach, nog een paar weekjes en het is weer de tijd van fluitende vogeltjes en raampjes open zetten :)

De laatste weken ben ik in blijde verwachting van een nieuwe opdracht maar in tussentijd was ik een beetje bezig met wat Ine nu doet, alleen dan minder naar een eindresultaat toe. Ik ben namelijk een poging aan het doen om mijn schetsboek volledig vol te tekenen en elke dag minstens een paar pagina's vol te schetsen.

1 opmerking:

  1. Ik heb deze maand meer getekend dan ooit in de laatste paar maanden, maar tis zowat allemaal olieverfwerk. oefenen oefenen oefenen.
    Maar dit weekend wordt illustratieweekend!

    BeantwoordenVerwijderen