woensdag 8 december 2010

Christmas !


Hoi beste bloggers ! Tussen de soep en de patatten heb ik dan mijn kerstkaart gemaakt voor het jaar 2010. Ik heb er niet al te veel tijd in gestoken maar heb wel geprobeerd om de feedback van Clavis er in te verwerken en ze wat leesbaarder te maken voor kinderen. Niet dat dit moet voor een kerstkaart maar het vormde een challenge. Ik ben er wel tevreden over, vooral de achtergrondkleur die het geheel tot leven brengt en een warm kerstgevoel geeft. Bij deze wens ik NU al iedereen van de tekenbende Prettige Feesten en mogen we volgende jaar, een nog vruchtbaarder jaar hebben. En een dikke proficiat aan Ann voor haar eerste opdrachten ! 

1 opmerking:

  1. Een heel fijn kerstkaartje, Nick! Leuk hoe dat uw kerstman de stille voyeur speelt... Stiekem... heel stiekem. ;) De vervormde pakjes zijn tof gevonden. Zo krijg je er echt dat 2D VS. 3D effect in. Uw kerstboom ziet er ook goed uit. Met dat patroon kan je nog leuk inpakpapier maken.

    Ik weet niet of ik zo'n fan ben van de kerstmuts. Ik moet er wel bij zeggen dat ik zo'n muts zelf niet eens kan tekenen :T Het lijkt altijd op een dode slak wanneer ik het probeer.

    Merci trouwens :D Mijn jaar gaat al heel goed van start (of eindigt geweldig, één van de twee).

    BeantwoordenVerwijderen