zaterdag 4 december 2010

Portret

Hier op de valreep nog een portretschetsje omdat ik het thema niet wilde overslaan. De zelfportretten naar waarneming waren niet voor publicatie vatbaar, dus heb ik me aan een klein digitaal experimentje gewaagd. Moet m'n werkwijze voor digitaal kleurwerk wat dichter bij die van m'n echt verfwerk zien te krijgen, die is veelmeer gestructureerd.
Enige gelijkenis met Barack Obama is geheel toevallig.

4 opmerkingen:

 1. mijn excuses voor de extra-gigagrote afbeelding. Ik was wat aant experimenteren met blogspot.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet erg Chris :)
  Leuk dat het digitaal blijkt te zijn ! Ik ben zelf zeer geboeid door technieken die het digitale en manuele samenbrengen.
  Keep up the good work !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Chris zorgt altijd voor een verrassing, hij brengt de variatie in de blog hé. Het is inderdaad Obama, maar met uw ogen!! Freaky! :P

  Dit ziet er helemaal niet slecht uit, interessant personage zoals ik al zei! Ik heb wel een klein beetje de indruk dat het nog in de 'opzet'-fase is. Als ge hier op verder werkt en diepere schaduwen aanbrengt, dan zijt ge er. Waardevolle uitbreiding van uw portfolio. The first of many?

  Kudos dat je dit perspectief combineert met een karikatuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tis wel'n beetje first of many. Niet dat ik al m'n werk zo grotesk wil opzetten, maar tis een toffe oefening om te spelen met portretten.

  En ge hebt me inderdaad betrapt wat de afwerking betreft :). Ik moet me eens op m'n gemak achter een digitaal werkje smijten en het wat netter afwerken.

  BeantwoordenVerwijderen