woensdag 29 december 2010

Julie & Sofie

Tussen de drukte door heb ik even de tijd genomen om mijn logo/illustratie voor een vriendin haar zaak af te maken. Over de tekening ben ik redelijk tevreden al blijft de Frank Daenen-invloed duidelijk, al is dit niet erg zo zei hij zelf. Op gebied van uitwerking ben ik steeds meer aan het experimenteren. Best wel goed dat ik dat doe maar je moet dan wel bereid zijn om stappen terug te zetten en af te stappen van je vast ritueel.

2 opmerkingen:

 1. Ik vind dit een heel interessant plaatje! In een logo verwacht ik eigenlijk heel afgebakende kleurvlakken, vooral met een dikke lijn, en hier zie ik net het omgekeerde. Het ziet er fris en lief uit, iets dat mooi is op verschillende gekleurde ondergronden. Wat voor bedrijf is het juist? Iets met boeken? Ik ben echt gek op het kapsel van het meisje. Eens proberen of ik m'n eigen coupe zo niet kan stylen ;)

  Mooie afbakening van de vormen, er is veel te zien en toch blijft het compact. Als ik het zelf zou uitvoeren, deed ik de stoelen nog weg. Die heb je niet echt nodig, zou ik dan redeneren. Maar dit werkt ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik sluit me aan bij Ann: erg mooi!
  De textuurtjes zijn mooi geïntegreerd in het geheel.

  Ik zou naar het midden toe wel oppassen met het wit en de personages misschien wat beter aflijnen op die plaatsen. Het is daar allemaal nogal licht.

  Maar verder echt leuk. Vrolijk en leuke vormen. (of hoe het koffiekopje volledig plat vanonder is. Dat speels perspectief voegt zeker wat charme toe.

  BeantwoordenVerwijderen