maandag 25 oktober 2010

Logo/Illustratie


Dit heb ik gemaakt voor een vriendin die me vroeg of ik een logo voor haar zaak kon maken. In het logo moest haar dochter en de hond komen, verder gaf ze me geen richtlijnen ... alleen dat het warm en gezellig moest overkomen. Nu uiteindelijk was ze hier niet helemaal tevreden over dus wordt het maar iets voor mijn portfolio dacht ik zo. Misschien iets om aan Uitgeverij Averbode te tonen ? Wat denken jullie ?

6 opmerkingen:

 1. Denk dat het beter werkt als illustratie dan als logo. Logo's hebben best minder kleuren/ sterkere silhouettes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit schreeuwt echt Averbode, ja. :D Het meisje heeft een heel guitig kapsel en ook haar handje is prachtig. De tekening zou volgens mij niet misstaan op een pennenzak of briefpapier.

  Heb je nog idee├źn voor je logo? Misschien iets dat nog meer werd gestileerd? Een silhouette alleen is misschien nogal Fiep Westendorp-ish.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel ... momenteel heb ik gevraagd aan mijn 'klant' of ze misschien eens beter eerst wat nadenkt over wat ze juist wilt want ze springt al heel de week van de hak op de tak, wat het niet simpel maakt voor mij.
  Ik mis wel een beetje wat richtlijnen ... weet niet in hoeverre ze een illustratie wilt of net een echt logo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Maar als logo inderdaad wat te uitgewerkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toch maar even verduidelijken dat ze een logo/illustratie vroeg. Dus niet meteen een logo. Anders had ik het wellicht ook wat strakker aangepakt. :)

  BeantwoordenVerwijderen