zondag 24 oktober 2010

Snoepen


En op de valreep nog een werkje voor het weekthema. In navolging van Nick heb ik m'n aquareldoos nog eens bovengehaald. Voor de afwerking nog een vleugje Prisma/ Karismakleurtjes er bovenop (de prismacolours zijn de amerikaanse tegenhangers van de helaas uit de handel verdwenen karisma's. identiek in kwaliteit).
Wat de kleuren betreft had ik op voorhand niet echt een plan, iets waar ik toch moet aan werken zodat ik de kleuren tijdens het schetsen zie in plaats van achteraf pas zoek. Ik moet een tekening meer als een totaalproces zien dan als een stappenplan (iets wat me wel regelmatig parten speelt).

2 opmerkingen:

  1. Het (waarschijnlijk onbedoeld) kinderlokker-gehalte is zo groot dat ik m'n glimlach niet kan bedwingen :D Komt het nu door dat mutsje of de handschoenen, het is een raadsel... In ieder geval vind ik het heel knap hoe ge de lichtbron hebt doen ontstaan. Er zit al een heleboel beweging in de tekening, maar op die manier blijft de focus toch in't midden. Het berenpoppetje wint u mijn eeuwigdurend respect :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha zalig ! Ik vind de kleurtjes wel heel mooi bij elkaar gaan !

    BeantwoordenVerwijderen