donderdag 21 oktober 2010

Snoepen

Et voila, mijn eerste post op deze geweldige blog !  Ik ben nogal in de experimentele mood de laatste dagen en dus wou ik even eens iets proberen rond het thema 'snoepen'. Het begon allemaal met een tekeningetje en een doosje aquarelverf. Lang geleden dat ik nog eens iets met aquarel  had gedaan en dat zie je er misschien wel aan. Eens ik het af had, heb ik het ingescand en dan met photoshop uitgesneden en er een nieuwe achtergrond opgezet en het mannentje nog een klein beetje bijgewerkt. Ik ben benieuwd wat de toekomst brengt !

4 opmerkingen:

 1. Leuk idee, samen een bende oprichten :)
  ik ben jaloers ;)

  Veel succes samen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fantastische doodle, helemaal in de Nick-sfeer! De achtergrond werkt voor mij- ik heb even zitten kijken, mezelf afvragend hoe je dat precies in elkaar hebt gestoken. Ik weet niet of de blurr langs de rand echt juist zit. Het is nogal wedding-picture, maar langs de andere kant ook niet storend. In ieder geval vind ik het een heel leuk mannetje! Zeker de mond met de tandjes is charmant!

  Ook: Hallo Karen :D Leuk dat je volgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb lang zitten te kijken op dieje achtergrond, voelde me er onzeker over. En ik zoek nog altijd naar andere manier om de illustratie 'af te snijden'. Dank je Ann

  En dank je Karen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil gewoon nog even toevoegen da tik't zalig vind hoe die kleine stompebeentjes uit z'n lichaam recht naar voor lijken te groeien. Ik wil niet weten hoe het mannetje loopt, maar zittend ziet het er echt tof uit.

  BeantwoordenVerwijderen