maandag 25 oktober 2010

Snoepen

Na een paar dagen zwoegen is dit dan het resultaat. Eerst wou ik deze illustratie uitwerken in acryl maar dat werd een beetje een fiasco, nog veel oefenen daar op (tips zijn welkom). Dus ben ik vandaag maar begonnen met het digitaal uit te werken en ook hier weer kon ik het niet laten om wat te experimenteren. Zelf ben ik niet 100% tevreden over het resultaat, ik ben weer wat teleurgesteld in mijn vermogen om om te gaan met kleuren. Wel, ik hoop dat jullie me misschien wat tips kunnen geven voor de toekomst. En nu zal ik eens peinzen over een nieuw thema ;)

3 opmerkingen:

 1. Ik vind 'em erg fris en scherp gekleurd. Ik zou er in elk geval niet te teleurgesteld in zijn.
  Als je eens wat anders wil kan je misschien eens met een donkere achtergrond te beginnen in photoshop? Als je dan je Fill of Opacity (doen beide iets anders) lager zet zal die ondergrond altijd wat doorschijnen en het geheel harmonieus houden.
  Verder ben ik een absolute kluns in kleuren. Ik heb hier een kleurencirkel hangen waar ik af en toe op spiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit een prachtige illustratie, en ook van de kleuren mag je tevreden zijn, hoor! Ik ben gek op het textuurtje dat je gebruikt :)

  Toch heb ik een sterk gevoel dat er wat wringt door de geforceerde leesrichting. Je kan de grap eigenlijk enkel snappen wanneer je de konijntjes rechts hebt bekeken. Wanneer ik uw prent spiegelde in Photoshop, vond ik ze ineens duizend keer beter. Probeer zelf ook maar eens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ann ... geweldig, wat een ingeving om het te spiegelen ! Het geeft inderdaad iets beter. Ik dacht al dat er iets wringde .... kon niet zien wat juist.
  Dank je !

  BeantwoordenVerwijderen